VIN Decoder Alfa Romeo

VIN a fost folosit pentru prima dată în 1954. Din 1954 până în 1981, nu exista un standard acceptat pentru aceste numere, producătorii diferiți folosindu-se de diferite formate. Doar în 1981, producătorii de mașini din Europa și SUA au stabilit un singur format comun al prezentului număr VIN. Pentru ca toate vehiculele vândute să conțină un VIN de 17 caractere, care nu include literele I (i), O (o) și Q (q).

Numărul VIN conține 3 secțiuni. VIN Decoder Alfa Romeo. Primele 3 caractere identifică în mod unic producătorul vehiculului, utilizând identificatorul producătorului mondial. A doua secțiune este descrierea vehiculului care conține caractere de la patru la opt poziții. Includeți informații despre tipul de vehicul și poate include platforma de automobile utilizată, modelul și, de asemenea, stilul caroseriei. Ultima secțiune cu poziția de caractere formată din secțiunea a 10-a până la a 17-aa identificatorului vehiculului este secțiunea identificatorului vehiculului utilizată de producător pentru a identifica fiecare vehicul.

În lumea actuală avem cel puțin patru standarde utilizate pentru calcularea VIN:

  • FMVSS 115, Partea 565: Utilizat în Statele Unite și Canada
  • Standardul ISO 3779: utilizat în Europa și în multe alte părți ale lumii
  • SAE J853: Foarte similar cu standardul ISO
  • ADR 61/2 utilizat în Australia

 

Numărul de identificare a vehiculului dvs. Alfa Romeo găsiți aici.
Rețineți că înainte de a cumpăra, verificați istoricul vehiculului. Faceți acest lucru introducând numărul VIN Alfa Romeo de mai jos: